Ecology

Sistemul "Inverter Lights" confera un iluminat mai puternic si mai eficient

Sistemul cu invertor imbunatateste durata de viata a lampilor fluorescente, reducand astfel deseurile industriale si emisiile de CO2.

Afisaj color ce previne apasarea butonului gresit

Butoanele de inchis/deschis si cele pentru intercom sunt distincte prin diferite culori conform functiilor pe care le indeplinesc, astfel ajutand la prevenirea apasarii pe un buton nedorit. In plus, butonul pentru "Deschidere Usa" este proiectat sa clipeasca oferind posibilitatea pasagerilor sa gasesca mai usor acest buton cand usile liftului se inchid.

 

Reducerea deteriorarii lampilor fluorescente datorita "clipirii" contribuie la extinderea perioadei de utilizare.

Nu numai ca am folosit un invertor pentru sistemul de iluminat dar am si gasit o cale sa eleiminam nivelul minim de oboseala al electrozilor in perioada in care lampa este in folosinta. In plus, asigurand un contril permanent al susrsei de lumina, deteriorarea lampii fluorescente este eliminata, astfel extinzand ciclul de inlocuire al lampii fluorescente. Prin realizarea unui ciclu de viata mai lung, care reprezinta o forma avansata a reciclarii, putem astfel reduce deseurile industriale si implicit deterioararea mediului.

 

Datorita metodei optime de control al luminozitatii, puterea de consum a fost redusa la un sfert din consumul conventional

Nu numai prin economisirea puterii consumate cand lampa este aprinsa, dar prin reducerea deteriorarii electrozilor care produc lumina, intervalul de timp pentru ca lampa sa fie inchisa a fost scurtata. Ca rezultat, consumul in "stand-by" este micsorat fara consecinte asupra perioadei de viata a lampii fluorescente. Aceasta inseamna consumul anual pentru iluminare poate fi redus la aproape un sfert comparat cu consumul unei lampi fluorescente conventionale.


is a specialized manufacturer of transportation systems including elevators and escalators.